2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
donderdag 23-3
Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar organiseert Zwart-Wit Heren 1 een specialiteitentraining voor iedereen die zijn of haar skills wil verbeteren! Deze training zal plaatsvinden op zaterdag 8 april van 11.30 tot 13:00 uur.
Inschrijven voor deze gezellige leerzame training kan via de link: https://forms.gle/nT37o7TbbgymDGTF9.

Dit jaar kan iedere deeln ...
Lees meer
zondag 19-3
Nieuwsafbeelding
Gisteren was het Landelijke Opschoondag en Zwart-Wit zou Zwart-Wit niet zijn als op deze dag de handjes niet uit de mouwen gestoken zouden worden.

Aan de oproep eerder deze week hadden een mooi aantal leden gehoor gegeven en we kunnen met recht zeggen: WAT EEN KANJERS maar óók WAT EEN AFVAL!

Deze kanjers hebben ...
Lees meer
dinsdag 14-2
Nieuwsafbeelding
MO12-9 heeft samen met een aantal speelsters van MO12-8 een zaalhockeyteam gevormd. Een winnende samenstelling want het team is zaalkampioen geworden. Gefeliciteerd meiden en begeleiding, een topprestatie!
...
Lees meer
dinsdag 14-2
Nieuwsafbeelding
MO12-1 is op de laatste competitiedag ongeslagen zaalkampioen geworden. Na een eerste overwinning op Liberty MO12-1 was het kampioenschap al binnen en daarna hebben de meiden de competitie in stijl afgesloten door de stadsderby te winnen van Breda MO12-1. Wat knap van de meiden. Daarop mogen het team en de coaches Pleun Dano en Benthe van der Veen ...
Lees meer
vrijdag 9-12
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag is het de spelers van MO16-1 weer gelukt! Na het kampioenschap in de voorcompetitie is het team ook als eerste geëindigd in de najaarscompetitie. Hierdoor komt MO16-1 in aanmerking voor het spelen in de Subtopklasse na de winterstop. Knap gedaan meiden!

Gefeliciteerd met deze mooie prestatie en wij wensen jullie en d ...
Lees meer
vrijdag 9-12
Nieuwsafbeelding
Jongens JO14-1 heeft zich via de voorcompetitie Topklasse voor het tweede opeenvolgende jaar geplaatst voor het hoogste niveau JO14.

Na een paar spannende wedstrijden in de Topklasse, waren de jongens onder leiding van Wouter Bornebroek en Dirk Zwaal al enkele wedstrijden voor het einde zeker van plaatsing.

Hiermee mogen ...
Lees meer
dinsdag 29-11
Nieuwsafbeelding
Skip van Bijnen is gisterenavond geselecteerd voor Nederlands U15 (onder 15 jaar).
Dit is geweldig nieuws voor Skip en Zwart-Wit.
Hij mag vanaf maart elke maand met het Nederlands team gaan trainen op Kampong.

Er waren vijf van de achttien jongens uit elke regio geselecteerd. Gisterenavond was in Zoetermeer de laatst ...
Lees meer
woensdag 9-11
Nieuwsafbeelding
Op 22 oktober namen de regioteams O14 en O15 het tegen elkaar op tijdens de OOD (OpleidingsOntmoetingsDag) in Utrecht op Kampong .

Zwart-Wit werd vertegenwoordigd door Skip van Bijnen in de leeftijdscategorie JO15 (Zuid). De leeftijdsgenoten van Noord-Oost en Noord-West bleken iets te sterk.
Zwart-Witters Fleur Uljee e ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag konden de meiden van MO18-2 kampioen worden als er gewonnen zou worden van hun directe concurrent. En dat hebben ze gedaan! Na een spannend begin werd met een 4-2 overwinning het kampioenschap knap binnengehaald. 

Namens de hele club de hartelijke felicitaties aan alle spelers en staf van MO18-2! We ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Dit team was nieuw qua samenstelling en ze moesten elkaar leren kennen en vinden. Wat leuk hoe dit is ontstaan. Onder begeleiding van coach/trainer Jord zijn ze ongeslagen herfstkampioen geworden. Onwijs trots zijn we op deze mannen.
Gefeliciteerd namens de hele club! ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Een nieuw team is altijd weer even wennen. De eerste wedstrijden was het aftasten en een plekje vinden. Gaandeweg de competitie wisten de meiden elkaar steeds beter te vinden en vormden ze meer en meer een team. Afgelopen zaterdag bleef het tot het laatste moment spannend; drie teams in de poule maakten nog kans op winst van deze herfstcompetitie ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Met vijf overwinningen op rij zijn de meiden van MO16-1 overtuigend kampioen geworden van de herfstcompetitie. 
De verwachtingen waren hoog gespannen…en die hebben de meiden op een mooie manier waargemaakt. Jullie mogen je terecht ‘Herbstmeister’ noemen.
Namens de hele club willen we de spelers en staf van MO16-1 van ha ...
Lees meer
donderdag 1-9
Zwart-Wit is een hockeyclub met een echte familiesfeer. Natuurlijk wordt er fanatiek getraind en competitie gespeeld, maar altijd met plezier en sportiviteit hoog in het vaandel. In dit document staat veel nuttige informatie over het lidmaatschap bij Zwart-Wit.
Veel leesplezier!
...
Lees meer
woensdag 13-7
Recentelijk zijn de selecties voor zowel de jongens als meisjes Regio Zuid-West gehouden. De geselecteerde spelers gaan eenmaal per week met elkaar trainen en spelen driemaal per jaar wedstrijden tegen andere regio's uit het land.

Met vreugde en trots kunnen we jullie laten weten dat bij de meiden Fiene Brocken (keeper) en Fleur U ...
Lees meer