2022.09.18 M010-1 .jpg 2023.05.14 Lustrum 8.jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg _DSC7157.jpg
zondag 4-6
Op 11 juni zullen de laatste competitiewedstrijden gespeeld worden en zullen we 's middags alle kampioenen huldigen.
Dit betekent dat maandag 12 juni de zomerperiode ingaat voor Zwart-Wit, wat een aantal gevolgen heeft voor de mogelijkheden om te trainen en de openstelling van het clubhuis en het complex.
De reguliere openin ...
Lees meer
zondag 4-6
In navolging van ons Heren 1, hebben we bij de Dames ook een stafwissel. Het Bestuur en de Commissie Tophockey van Zwart-Wit maken maakt met veel plezier bekend dat bij Dames 1 de staf voor het seizoen 2023-2024 onder leiding van Étienne Willems zal staan. Étienne was de afgelopen jaren assistent bij Schaerweijde Heren 1, vervulde d ...
Lees meer
vrijdag 2-6
Het Bestuur en de Commissie Tophockey van Zwart-Wit maken met veel plezier bekend dat voor het seizoen 2023-2024 Erik Verzijden is aangesteld als hoofdcoach van Heren 1. Graag lichten we nader toe hoe zijn staf eruit gaat zien.
De staf van Heren 1 zal voor het seizoen 2023-2024 onder leiding staan van Erik Verzijden. Erik is een gelout ...
Lees meer
maandag 29-5
Het Bestuur nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de algemene vergadering van Zwart-Wit op 14 juni 2023. De vergadering start om 20 uur in het clubhuis, inloop is vanaf 19.30. De agenda en andere vergaderstukken zijn te vinden op de site achter de inlog.
We hopen u allen te mogen begroeten 14 juni.
Het Bestuur
Lees meer
vrijdag 26-5
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdagochtend ontvingen wij het droevige bericht dat onze oud-President en lid van verdienste Henri van Vlodrop vrijdagavond plotseling is overleden.
Henri was op de fiets onderweg naar Santiago de Compostella in Spanje. De reis, al heel lang een hartenwens van hem, liep anders dan iedereen verwacht en gehoopt had.
...
Lees meer
woensdag 24-5
Nieuwsafbeelding
Lees hier de nieuwste editie van Hockey International.
In deze editie een mooi interview met Marente Barentsen. Met Hurley heeft ze een fantastisch seizoen achter de rug. In de halve finale van de playoffs heeft Hurley moeten buigen voor Stichtse, maar het team kan met opgeheven hoofd terugkijken.  
Daarnaast o.a.
...
Lees meer
woensdag 24-5
Nieuwsafbeelding
Hallo Zwart-Witters O16 en O18,

Begin mei hebben jullie een uitnodiging ontvangen voor de lustrumactiviteiten die georganiseerd worden voor alle Zwart-Witters O16 en O18.
We zouden het natuurlijk heel leuk vinden als er veel teams en leden komen.

Tip: jullie hebben dan ook de laatste wedstrijd gespeeld met je huid ...
Lees meer
dinsdag 16-5
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag 13 mei was het feest! De meiden van de MO14-2 hebben tot nu toe alleen nog maar gewonnen, waardoor zij zich nu al kampioen mogen noemen. Na twee keer het kampioenschap nét misgelopen te hebben, heeft deze groep dit nu dik verdiend. Er is hard gewerkt en het team is ontzettend gegroeid. Wij zijn enorm trots op " onze” meide ...
Lees meer
woensdag 10-5
Nieuwsafbeelding
Kom je met de fiets (of scooter) naar Zwart-Wit? Heel goed! Plaats deze dan wel op de juiste plek. Het valt op dat helaas niet iedereen zijn of haar fiets in het fietsenrek zet. Dit zorgt ervoor dat kriskras over het terrein fietsen rondslingeren. Niet alleen ziet dat er heel slordig uit, maar het veroorzaakt ook overlast. Velden zijn niet meer g ...
Lees meer
dinsdag 9-5
Nieuwsafbeelding
HOCKEY - De hockeymannen van Zwart-Wit vieren 92 jaar Heren 1. Reden voor de mannen om hun favoriete verslaggever Geert Krijnen eens te interviewen.

Breda - 09/05/23 - Sportredactie
Geert Krijnen begon zo’n 24 jaar geleden als sportverslaggever bij BNdeStem, met als voornaamste aandachtsveld tophockey in West-Brabant. Gee ...
Lees meer
zondag 30-4
Noteer 14 juni, dan zal de jaarlijkse Algemene Vergadering plaatsvinden.

Tijdens deze ALV zullen twee bestuursleden afscheid nemen: Marieke Luijerink als bestuurslid jeugd en Mariken Voermans als secretaris.Gelukkig staan er al twee enthousiaste kandidaten klaar om het stokje van hen over te nemen: Ivo Cloots en Annemieke Barendre ...
Lees meer
maandag 24-4
Nieuwsafbeelding
Kom Oranje aanmoedigen tijdens de wedstrijden van de FIH Pro League.
 
In juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven en Amsterdam.
Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockeyfeest!
 
Kom Or ...
Lees meer
donderdag 20-4
Nieuwsafbeelding
Ook dit seizoen is het weer mogelijk op de club gezellig met je hockeyteam een BBQ te organiseren op een mooie zomerse avond.
Dit kan op 3,4, 10 en 11 juni maar ook andere data zijn te bespreken met Gijs.
...
Lees meer
dinsdag 4-4
Nieuwsafbeelding
Deze zomervakantie komt HockeyWerkt op 17, 18 en 19 juli naar Zwart-Wit met een hele vette editie van de HW Camps, namelijk de superhelden-editie!

Drie dagen leuke hockeytrainingen afgewisseld met sociale spelletjes - alles in een superheldenthema. Het unieke aanbod van hockeydrills en games zorgt ervoor dat de kinderen als ware s ...
Lees meer
zondag 19-3
Nieuwsafbeelding
Gisteren was het Landelijke Opschoondag en Zwart-Wit zou Zwart-Wit niet zijn als op deze dag de handjes niet uit de mouwen gestoken zouden worden.

Aan de oproep eerder deze week hadden een mooi aantal leden gehoor gegeven en we kunnen met recht zeggen: WAT EEN KANJERS maar óók WAT EEN AFVAL!

Deze kanjers hebben ...
Lees meer
woensdag 1-3
Nieuwsafbeelding
Vanaf seizoen 2023-2024 heeft Zwart-Wit een nieuwe kledingleverancier. Vrijdag 10 februari jl. is het contract getekend tussen OSAKA, Jumbo Hockey & B.N.M.H.C. Zwart-Wit.

In de Bijzondere ALV van 25 januari jl. hebben onze leden gekozen voor de traditionele lijn van onze hockeykleding, alleen dan geproduceerd door OSAKA (zie voorbe ...
Lees meer
zaterdag 7-1
Nieuwsafbeelding
In de komende weken worden de eerste (hernieuwde) aanvragen voor VOG's voor alle (direct en indirect) betrokkenen bij de (Jongste) Jeugd van Zwart-Wit weer uitgezet. Ben jij betrokken bij onze (Jongste) Jeugd? Help ons dan mee een zo veilig mogelijk sportklimaat te creëren en rond de VOG-aanvraag af zodra je hierover per mail informatie ontvangt. < ...
Lees meer
donderdag 1-9
Zwart-Wit is een hockeyclub met een echte familiesfeer. Natuurlijk wordt er fanatiek getraind en competitie gespeeld, maar altijd met plezier en sportiviteit hoog in het vaandel. In dit document staat veel nuttige informatie over het lidmaatschap bij Zwart-Wit.
Veel leesplezier!
...
Lees meer
woensdag 31-8
Nieuwsafbeelding
De KNHB stapt over naar een ander planningssysteem en dat heeft gevolgen voor de benaming van (bijna) alle teams. Op onze site, in de app en op hockey.nl wordt de komende weken alles aangepast.
Hoe de teams gaan heten lees je hieronder en in de bijlage.   oud ...
Lees meer