2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
Terug

Teamsponsoring: leuk voor je team en goed voor de vereniging!

16-1 Vaak zien wij in het weekend Zwart-Wit teams die gesponsord worden. Trainingspakken, jasjes en hoodies zijn voorzien van de naam en/of het logo van één of meer bedrijven. Uiteraard juichen wij dat van harte toe, want wat is er nou mooier dan een Zwart-Wit team dat er goed gekleed bij loopt? En dat niet alleen, je helpt er ook de vereniging mee!

Teamsponsoring is niet vrijblijvend, hieraan zijn voorwaarden en kosten verbonden.
-De teamsponsoring dient vooraf gemeld te worden aan de sponsorcommissie. Dit om ook te voorkomen dat exclusiviteitsafspraken met andere sponsoren worden overschreden.

-De teamsponsoruiting mag niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor, sponsoren en businessclubleden van B.N.M.H.C. Zwart-Wit, tenzij uit overleg met de sponsorcommissie blijkt dat daartegen geen bezwaar bestaat. Deze check op strijdigheid met de belangen van bestaande sponsoren is een van de redenen waarom teamsponsoring nooit mag plaatsvinden zonder toestemming van de sponsorcommissie.

-Teamsponsoring van materialen en kleding, voorzien van merk- of bedrijfslogo’s is alleen mogelijk indien de teamsponsor een bijdrage afdraagt aan de vereniging. Het tarief van deze bijdrage is op te vragen bij de sponsorcommissie ([email protected]).

-De teamsponsor draagt de kosten van de kleding/materialen, inclusief de gewenste bedrukking.

-Teamsponsoring van het officiële wedstrijdtenue (shirt, broek/rok, sokken) is niet toegestaan.

-Teamsponsoring is alleen toegestaan op kleding die voorafgaand of na de wedstrijd wordt gedragen.

-B.N.M.H.C. Zwart-Wit is eigenaar van het beeldmerk. Het gebruik van het logo van de club is alleen toegestaan op artikelen gekocht bij Club Colors. Het is niet toegestaan om zelf kleding of materialen te voorzien van het Zwart-Wit logo. Kleding voorzien van het Zwart-Wit logo moet bij onze kledingleverancier Club Colors worden besteld.

Kom snel in actie
Teams die interesse hebben in teamsponsoring of die al gebruik maken van teamsponsoring voor dit seizoen worden dringend verzocht contact op te nemen met de sponsorcommissie. We kunnen dan samen de wensen en mogelijkheden bespreken en teleurstellingen achteraf voorkomen. Indien een team zonder teamsponsorovereenkomst gebruik maakt van teamsponsoring dan zal de sponsorcommissie maatregelen nemen en de aanvoerder van het team verantwoordelijk houden. Laat dus snel van je horen, want met teamsponsoring steun je zowel je team als de vereniging, hoe tof is dat!

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven?

Mail dan snel naar: [email protected]