2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
Terug

Wim Wolf Toernooi O9 en O10 (6- en 8-tallen)

Nieuws afbeelding 8-3
Op 2de paasdag, maandag 10 april a.s., vindt het 40ste Wim Wolf Toernooi plaats bij op Zwart-Wit. Het belooft een feestelijke editie te worden! Niet alleen omdat het de 40ste keer is dat we dit toernooi spelen als eerbetoon aan de oprichter van de Jongste Jeugd-afdeling bij Zwart-Wit, maar ook omdat deze editie plaatsvindt tijdens het (door corona uitgestelde) lustrumjaar van onze fantastische club!

Genoeg redenen om er weer een supertoernooi van te maken met als voornaamste doel: hockeyen, samen genieten en plezier maken!

Gezien alle feestelijkheden zal het jullie niet verbazen dat dit jaar het thema "Glitter & Glamour” is! Bedenk een originele teamnaam, kies je feestelijke outfit en schrijf snel in!  

De kosten bedragen 135 euro per team (10 spelers en 2 begeleiders). Dit is inclusief lunch, gezonde versnaperingen en uiteraard mooie prijzen voor de winnaars. Voor iedere extra deelnemer zijn de kosten 11 euro.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en betaalverzoek/factuur. Na betaling is de inschrijving definitief.

Schrijf je team snel in door bijgaand inschrijfformulier te sturen naar: [email protected].
Inschrijven kan tot en met 24 maart, maar vol = vol. Er is plaats voor 24 teams!

Ieder team dient te worden begeleid door tenminste 1 volwassene. Tevens levert ieder team minimaal 1 scheidsrechter. Lukt het niet om een compleet team op de been te brengen, denk dan ook aan een combinatie van meerdere teams binnen de vereniging.

Het programma zal starten om 09.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Uiteraard eindigen we met een feestje!

Uitnodiging
Inschrijfformulier