2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
Terug

Bericht van onze President

10-1
2023
Op het moment dat ik dit schrijf (9-1-2023) is het nieuwe jaar alweer een paar dagen oud. Ik hoop dat iedereen de afgelopen periode fantastische dagen heeft mogen beleven. Namens het bestuur wil ik u en iedereen die u dierbaar is een geweldig, succesvol, sportief maar vooral gezond 2023 toewensen.

Jubileum
Stiekem hoop ik dat het nieuwe jaar een memorabel jaar zal gaan worden. Zeker omdat we nu toch eindelijk ons 90 (+ 2)-jarige jubileum kunnen en mogen vieren.
De 2e helft van dit seizoen zal in het teken staan van dit jubileum. De jubileumcommissie is druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten voor jong en oud. Zij zullen u op zeer korte termijn hierover verder informeren.

Afscheid van Club Colors
Vanaf het seizoen 2023/2024 zal Zwart-Wit geen gebruik meer zal maken van de diensten van onze huidige kledingleverancier. In goed overleg met Club Colors wordt er hard gewerkt aan een plan voor de uitfasering van het bestaande contract.

Een nieuwe leverancier, een nieuw tenue?
De afgelopen periode heeft het bestuur met meerdere nieuwe leveranciers gesproken. Tijdens deze gesprekken zijn de belangen van Zwart-Wit altijd goed bewaakt en ook altijd leidend geweest. Ik kan en mag verklappen dat een nieuwe leverancier gevonden is. Ondanks dat het samenwerkingscontract officieel nog niet ondertekend is, wilde ik u dit nieuws niet onthouden.  

In samenspraak met de nieuwe leverancier is er, qua uiterlijk, ook een totaal nieuw clubtenue voor Zwart-Wit ontworpen/ontwikkeld. Het voornemen is dat dit nieuwe tenue met ingang van het seizoen 2023/2024 door alle leden in gebruik wordt genomen.

Bijzondere Algemene Vergadering
Om ingrijpende aanpassingen/wijzigingen in het tenue door te voeren heeft het bestuur toestemming nodig van de leden. Daarom schrijft het bestuur een Bijzondere Algemene Vergadering uit om dit proces, indien akkoord bevonden, verder te kunnen uitrollen. Deze vergadering is gepland  op woensdag 25 januari 2023 en zal om 20.00 uur starten in ons clubhuis.

Tijdens deze vergadering zal het bestuur een toelichting geven op de gemaakte keuzes en de nieuwe leverancier bekendmaken. Verder zal, als er geen onverhoopte verrassingen op ons pad komen, ook het nieuwe (demo)tenue gepresenteerd worden.

Ik ben me ervan bewust dat het doorvoeren van een nieuw clubtenue impact heeft op ons allemaal. Daarom vertrouw ik erop dat u allen bij deze Bijzondere Algemene Vergadering aanwezig wilt en zult zijn.

De officiƫle uitnodiging staat tevens separaat op de homepage van de site en app.

Charles van Kerkvoorde
President