2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
donderdag 23-3
Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar organiseert Zwart-Wit Heren 1 een specialiteitentraining voor iedereen die zijn of haar skills wil verbeteren! Deze training zal plaatsvinden op zaterdag 8 april van 11.30 tot 13:00 uur.
Inschrijven voor deze gezellige leerzame training kan via de link: https://forms.gle/nT37o7TbbgymDGTF9.

Dit jaar kan iedere deeln ...
Lees meer
zondag 19-3
Nieuwsafbeelding
Gisteren was het Landelijke Opschoondag en Zwart-Wit zou Zwart-Wit niet zijn als op deze dag de handjes niet uit de mouwen gestoken zouden worden.

Aan de oproep eerder deze week hadden een mooi aantal leden gehoor gegeven en we kunnen met recht zeggen: WAT EEN KANJERS maar óók WAT EEN AFVAL!

Deze kanjers hebben ...
Lees meer
woensdag 1-3
Nieuwsafbeelding
Vanaf seizoen 2023-2024 heeft Zwart-Wit een nieuwe kledingleverancier. Vrijdag 10 februari jl. is het contract getekend tussen OSAKA, Jumbo Hockey & B.N.M.H.C. Zwart-Wit.

In de Bijzondere ALV van 25 januari jl. hebben onze leden gekozen voor de traditionele lijn van onze hockeykleding, alleen dan geproduceerd door OSAKA (zie voorbe ...
Lees meer
maandag 27-2
Nieuwsafbeelding
Lucy Chang heeft voor de leden van Zwart-Wit op competitiezondagen een bijzonder aantrekkelijke aanbieding.

ACTIE (vooraf reserveren noodzakelijk):
50% korting op onderstaande gerechten en 50% korting op dranken.
   
    Voorgerecht keuze uit:
       ...
Lees meer
woensdag 1-2
Op 25 januari was er in het clubhuis een buitengewone algemene vergadering. Het bestuur had deze vergadering uitgeschreven om een voorstel voor een nieuw clubtenue aan de leden voor te leggen. Met ingang van het seizoen 2023/2024 gaan we over naar een nieuwe kledingleverancier en dat is een mooi moment om naar een mogelijk nieuw tenue te kijken. < ...
Lees meer
zaterdag 7-1
Nieuwsafbeelding
In de komende weken worden de eerste (hernieuwde) aanvragen voor VOG's voor alle (direct en indirect) betrokkenen bij de (Jongste) Jeugd van Zwart-Wit weer uitgezet. Ben jij betrokken bij onze (Jongste) Jeugd? Help ons dan mee een zo veilig mogelijk sportklimaat te creëren en rond de VOG-aanvraag af zodra je hierover per mail informatie ontvangt. < ...
Lees meer
donderdag 1-9
Zwart-Wit is een hockeyclub met een echte familiesfeer. Natuurlijk wordt er fanatiek getraind en competitie gespeeld, maar altijd met plezier en sportiviteit hoog in het vaandel. In dit document staat veel nuttige informatie over het lidmaatschap bij Zwart-Wit.
Veel leesplezier!
...
Lees meer
woensdag 31-8
Nieuwsafbeelding
De KNHB stapt over naar een ander planningssysteem en dat heeft gevolgen voor de benaming van (bijna) alle teams. Op onze site, in de app en op hockey.nl wordt de komende weken alles aangepast.
Hoe de teams gaan heten lees je hieronder en in de bijlage.   oud ...
Lees meer